Доставка

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на Speedy до адрес на получателя или офис на куриера. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. Часовниците са с попълнена гаранционна карта. Цената на доставка за продукт на/над стойност 50 лв. (с ДДС)  е БЕЗПЛАТНА за територията на БЪЛГАРИЯ!

Доставката се изпълнява в рамките на 3 работни дни на територията на България, освен ако не е потвърдено друго. Приети заявки в неработни дни (събота неделя и официални празници) се изпълняват в последващите работни дни.  При доставка може да направите преглед на пратката и ако продукта се различава от заявения може да го върнете по същия куриер.

Доставки се правят само на територията на България.

При необходимост от връщане на продукта попълнете формата за връщане ТУК и се свържете с нас на имейл swatch.online@inkofoods.com.  Важно условие за връщане на продукта е той да е в същото състояние както при получаването – неупотребяван.  При съмнение, че часовникът е носен може да не се приеме връщането. Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента. Сумата ще  бъде възстановена в срок от най-много 14 дни след връщане на продукт. Парите ще бъдат върнати по банков път в сметка предоставена от вас във формата за връщане.